Case studies

REALISATIE // fietsvelgen

Exal - fietsvelgen

Dienst:

Consulting

Engineering en reverse engineering

Exal is een Belgische producten van fietsenvelgen. Ze klopten aan bij 3D Cadworks voor het optimaliseren van een nieuw profiel. Elke gram die uitgespaard kan worden bij een fietsenvelg loont.

3D Cadworks creëerde daarop een parametrisch aanstuurbaar 3D model van de te optimaliseren velg. Hierdoor verliep de optimalisatie van het profiel zeer gebruiksvriendelijk. Door bepaalde bemating aan te sturen volgen andere zaken mee.

www.exal.eu

Case studies

Telluria - Elleganto lounge


Telluria is een Belgisch bedrijf met een nieuw en veilig concept voor tuinhuizen, garages en gevelbekleding. Ze gebruiken enkel staal, dit garandeert een snelle opbouw, om de klant te helpen bij het opbouwen hebben ze 3D Cadworks om hulp gevraagd om een handleiding te maken. Ook heeft 3D Cadworks gezorgd voor een filmpje dat alle stappen doorloopt.

Strainers - HCI


3D Cadworks heeft de volledige ontwikkeling en oplevering  voor deze cleancontainer gerealiseerd. Voorzien van een onderliggende sluiting kan hij onreine filters binnen halen - opslaan en transporteren naar de cleaningarea. Sector: petrochemie

Force Mechanics - Boltrack


Force Mechanics is een bedrijf gespecialiseerd in mechanische onderhoudsdiensten voor complexe industriële installaties in West-Europa en internationaal. Hierbij zijn ze continu bezig met het optimaliseren van hun werk methodiek.
Bekijk Alle case studies