Nestenwiel - Cebeo | 3D Cadworks

Case studies

REALISATIE

Nestenwiel - Cebeo

Dienst:

Engineering en reverse engineering

Een nestenwiel specifiek ontworpen voor een bepaald type ketting. Zo valt elke schakel mooi in een gefreesd segment.
Voordat het prototype effectief in productie werd genomen werd er ter controle een prototype gemaakt geprint. #3Dprinten Na controle door heeft 3D Cadworks deze laten frezen. 

Case studies

Vulhopper


Wat als je containers geautomatiseerd wil laten vullen tot aan een bepaald gewicht? Voor een van onze klanten uit de petrochemie in de sector Antwerpen hebben we daarom de vulhopper installatie ontwikkeld. Deze toren dient als een trechter om containers (bins) te vullen met gebruikte, verontreinigde catallist uit een reactor.

Hijstool Gearbox


Een tool ontwikkelen om een gearbox van meer dan 400 kg op een freesbank te kunnen plaatsen én deze met 1 pink 90° kunnen draaien? Dat was de uitdagende opdracht die 3D Cadworks met veel enthousiasme heeft aangenomen voor onze klant uit de landbouwsector. 

Stofzuiger Aansluitstuk


Samen met een klant uit de nucleaire sector hebben we een stofzuiger aansluitstuk ontwikkeld voor gebruik onder water. Deze stofzuiger wordt gebruikt om RVS spanen op te zuigen die ontstaan tijdens het verwerkingsproces onder water, waardoor de spanen niet meer onderaan in het waterbad belanden.
Bekijk alle case studies