Opleidingen

Waarom kiezen voor SolidWorks

SolidWorks is een begrip in de CAD-wereld. Het werkt sneller en eenvoudiger dan andere CAD-software. Dat betekent: minder kosten, kortere time-to-market, hogere productiviteit. De samenwerking verloopt vlot dankzij een simpele integratie met andere technologieën. Zo vermijden we fouten. De vraag naar SolidWorks skills is twee keer hoger dan bij andere ontwerptoepassingen. Wereldwijd werken meer dan twee miljoen engineers en productontwerpers met SolidWorks. Een echte CAD-standaard!

Onderstaande korte praktijkgerichte opleidingen gaan door in onze lokalen of op locatie. Onze lokalen = Hoogstraten, bij E19-snelweg. Ruime gratis parkeergelegenheid. Na onze training kunt u meteen aan de slag.

Nog geen ervaring met SolidWorks? Dan is deze basistraining absoluut iets voor u.

In 10 avonden of ochtenden leert 3D Cadworks u alle tips en tricks. 
Na de opleiding kennen de cursisten alle basisvaardigheden om met SolidWorks te werken.

Start opleiding: 28 Januari 2019 / EXTRA Kerst training 24 December 2018 (VOLZET)

lees meer

Bent u al een CAD-professional met 3D-ervaring, een tekenaar of ontwerper die SolidWorks al kent? Of volgde u al de basistraining? Dan leert u in deze training de finesses van SolidWorks in de praktijk en ontdekt alle tijdbesparende en kwaliteitsverhogende mogelijkheden. Up to the next level !

Experts worden ‘high end’ experts. Je leert de finesses van SolidWorks in de praktijk en ontdekt alle tijdbesparende en kwaliteitsverhogende mogelijkheden van de software. De cursus is praktijkgericht. Je maakt en wijzigt oa zelfstandig de instellingen om de productietekeningen te perfectioneren. 

Start opleiding: 28 januari 2019

lees meer

Voor onze training op maat en onze 1-op-1 training, luisteren wij graag naar uw specifieke vragen. Al onze trainingen zijn praktijkgericht. De nieuwe vaardigheden zijn direct toepasbaar in de werkomgeving. 

Contacteer ons met uw specifieke vraag

lees meer