Customized courses 'SolidWorks' | 3D Cadworks

Opleidingen

Waarom kiezen voor SolidWorks training bij 3D Cadworks

SolidWorks is een begrip in de CAD-wereld. Het werkt sneller en eenvoudiger dan andere CAD-software. Dat betekent: minder kosten, kortere time-to-market en hogere productiviteit. De samenwerking verloopt vlot dankzij een simpele integratie met andere technologieën, waardoor fouten worden vermeden. De vraag naar SolidWorks skills is twee keer hoger dan bij andere ontwerptoepassingen. Wereldwijd werken meer dan twee miljoen engineers en productontwerpers met SolidWorks. Een echte CAD-standaard!


Onderstaande korte praktijkgerichte opleidingen gaan door in onze lokalen of op locatie.
Onze lokalen zijn te Hoogstraten, bij E19-snelweg. Ruime gratis parkeergelegenheid
Na onze training kan u meteen aan de slag!


"Tekenen in 3D heeft wat weg van een Lego bouwpakket, als je acheraf beslit dat het blokje middenin er tussenuit moet, moet je soms alles afbreken"
Binnen 3D Cadworks leert u hoe het anders kan en zetten we u op het juiste spoor!

Nog geen ervaring met SolidWorks? Dan is deze basistraining absoluut iets voor u.

In 10 avonden of ochtenden leert 3D Cadworks u alle tips en tricks. 
Na de opleiding kennen de cursisten alle basisvaardigheden om met SolidWorks te werken.

Start: 19 September 2022

Meer info

Bent u al een CAD-professional met 3D-ervaring, een tekenaar of ontwerper die SolidWorks al kent? Of volgde u al de basistraining? Dan leert u in deze training de finesses van SolidWorks in de praktijk en ontdekt alle tijdbesparende en kwaliteitsverhogende mogelijkheden. Up to the next level !

Experts worden ‘high end’ experts. Je leert de finesses van SolidWorks in de praktijk en ontdekt alle tijdbesparende en kwaliteitsverhogende mogelijkheden van de software. De cursus is praktijkgericht. Je maakt en wijzigt oa zelfstandig de instellingen om de productietekeningen te perfectioneren. 

Start: 20 September 2022

Meer info

Wegens de toenemende interesse in opleidingen over specifieke toepassingen van SolidWorks, gaan we deze zomer van start met onze eerste Toepassing Training SolidWorks. Deze zal gaan over Sheet Metal

In oktober zal er vervolgens een Toepassing Training Weldments volgen.

Start: Augustus 2022

Meer info

Voor onze training op maat en onze 1-op-1 training, luisteren wij graag naar uw specifieke vragen. Al onze trainingen zijn praktijkgericht. De nieuwe vaardigheden zijn direct toepasbaar in de werkomgeving. 

Contacteer ons met uw specifieke vraag

Meer info