Engineering 4.0

3D CADWORKS helpt bedrijven met het oplossen van mechanische uitdagingen door innovatieve engineering en toekomstgerichte CAD-ontwerpen. Je kan rekenen op doorgedreven begeleiding van idee tot en met implementatie. Op zoek naar een specifieke benadering voor je probleem? Bekijk dan onze unieke merken. Je wordt steeds bijgestaan door ervaren mensen. Waar nodig zetten we het schaalvoordeel van onze groep in om de oplossing voor je uitdaging te realiseren.

Mechanical engineering & design

Your all-round engineering support

Caden ondersteunt jouw bedrijf op jouw manier. Met oog voor detail gaan onze engineers op zoek naar de beste oplossing die jouw product centraal stelt. Voor al je engineering opdrachten, persoonlijke consulting en heavy lift designing en transporting. Van concept tot productie.

Discover more

Design automation

Process automation made easy

Yucon automatiseert je productieproces met een gepersonaliseerde configurator tool. Gedaan met repetitieve taken. De kosten worden gedrukt, de winst verhoogt en de time-to-market versnelt. Maak terug tijd voor datgene dat er echt toe doet: innoveren!

Discover more

Technical documentation & Visualisation

Dream - develop - experience

Captis brengt jouw projecten tot leven. Met augmented en virtual reality beleef je je design vanop de eerste rij. Captis creëert modellen met nauwkeurig vastgelegde coördinaten die de basis voor jouw engineering vormen.

Discover more

Solidworks education

Take your SolidWorks skills to the next level

De aCADemy biedt praktijkgerichte SolidWorks opleidingen aan voor beginnende en ervaren professionals. Of je nu je eerste stappen in de wereld van 3D-tekenen zet of een ervaren ontwerper bent, je kan bij aCADemy terecht voor een opleiding op jouw niveau.

Discover more

Production

Alle engineering producten die je zoekt, verzamelt in één webshop. Ontdek ze nu bij Tepro.

Discover more

3D CADWORKS is een ingenieursbureau uit Hoogstraten

3D CADWORKS is een ingenieursbureau uit Hoogstraten. We hebben een lange, solide traditie in de mechanische wereld. We begeleiden je van A tot Z in het ontwikkelingsproces. Onze innovatiecultuur vertaalt zich in tevreden klanten. Vanaf het eerste contact tot en met de afwerking van een project zijn onze ontwerpers begeesterd om een unieke en vernieuwende oplossing uit te werken. 3D CADWORKS bestaat uit 5 merken met elk een eigen, unieke expertise. We verdiepen ons met één merk in jouw situatie indien relevant en werken naadloos onderling samen als jouw project vraagt om een totaalbenadering. Samen creëren we het onmogelijke.
Contacteer ons

Werken bij
3D CADWORKS

Werken bij 3D CADWORKS, dat is elke dag uitgedaagd worden om the next big thing te vinden. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s om ons team te versterken. Bekijk de vacatures en stuur ons een berichtje als je denkt dat je een meerwaarde kan bieden op onze projecten. Wij kijken er al naar uit om je beter te leren kennen.
Onze vacatures
Werken bij
3D CADWORKS

Contacteer ons

Met welke uitdaging kunnen we je helpen?

3D Cadworks bvba
+32(0)3 295 47 33
[email protected]
Veilingstraat 7 blok A havennummer 1421
B-2320 Hoogstraten - Belgium

Stuur ons een bericht