Engineering 4.0

3D CADWORKS helpt bedrijven met het oplossen van mechanische uitdagingen door innovatieve engineering en toekomstgerichte CAD-ontwerpen. Je kan rekenen op doorgedreven begeleiding van idee tot en met implementatie.

Op zoek naar een specifieke benadering voor je probleem? Bekijk dan onze unieke merken. Je wordt steeds bijgestaan door ervaren mensen. Waar nodig zetten we het schaalvoordeel van onze groep in om de oplossing voor je uitdaging te realiseren.

Mechanical engineering

Mechanical Engineering

Discover more

Design automation

Design Automation

Discover more

Technical documentation

Technical Documentation and Visualisation

Discover more

Solidworks education

Take your SolidWork skills to the next level

Discover more

Production

All engineering products you're looking for

Discover more

3D CADWORKS is een ingenieursbureau uit Hoogstraten

3D CADWORKS is een ingenieursbureau uit Hoogstraten. We hebben een lange, solide traditie in de mechanische wereld. We begeleiden je van A tot Z in het ontwikkelingsproces.

Onze innovatiecultuur vertaalt zich in tevreden klanten. Vanaf het eerste contact tot en met de afwerking van een project zijn onze ontwerpers begeesterd om een unieke en vernieuwende oplossing uit te werken.

3D CADWORKS bestaat uit 5 merken met elk een eigen, unieke expertise. We verdiepen ons met één merk in jouw situatie indien relevant en werken naadloos onderling samen als jouw project vraagt om een totaalbenadering. Samen creëren we het onmogelijke.

Contacteer ons

Werken bij
3D CADWORKS

Werken bij 3D CADWORKS, dat is elke dag uitgedaagd worden om the next big thing te vinden.

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde collega’s om ons team te versterken. Bekijk de vacatures en stuur ons een berichtje als je denkt dat je een meerwaarde kan bieden op onze projecten. Wij kijken er al naar uit om je beter te leren kennen.

Onze vacatures
Werken bij
3D CADWORKS

Contacteer ons

Met welke uitdaging kunnen we je helpen?

3D Cadworks bvba
+32(0)3 295 47 33
info@3dcadworks.be
Veilingstraat 7 blok A havennummer 1421
B-2320 Hoogstraten - Belgium

Stuur ons een bericht